Assembly Engineer

Job descriptionWE ARE MHS!

Werken bij MHS betekent werken aan baanbrekende sorteer- en transportoplossingen voor toonaangevende klanten in Courier Express Parcel en Distribution + Fulfilment in een groeiende omgeving met veel kansen.

MHS is opgericht in Noord-Amerika en heeft onlangs haar activiteiten in Europa en Azië uitgebreid. Onze locaties zijn gebaseerd op tradities van familiebedrijven, met sterke sociale waarden en mensen die om mensen geven. Dit vertaalt zich in het geven om klanten en collega's en het zorgen voor langdurige relaties.


Wat houdt de functie in?

Als Assembly Engineer assembleer je de componenten en deelsystemen. Je controleert de geassembleerde items op werking en samenstelling volgens tekeningen, stuklijsten en werkopdrachten, voornamelijk mechanisch, maar soms ook elektrisch en pneumatisch. Regelmatig stuur je ook een aantal hulpkrachten aan; Je verdeelt de werkzaamheden over de groep, geeft instructie, houdt de planning in de gaten en controleert de kwaliteit het uitgevoerde werk.

Daarnaast assisteer je soms de construction engineer met montage werkzaamheden op locatie bij de klant.

 

Wat heb je voor deze functie nodig?

Voor deze functie heb je minimaal MBO 3 werktuigbouw of mechatronica of een gelijkwaardig niveau op basis van ervaring. Je hebt werkervaring als Assembly Engineer, bij voorkeur in een soortgelijke branche. Je bent iemand die zelfstandig werkt, zelf beslissingen neemt en die medewerkers kan aansturen.

Je hebt kennis van onderstaande zaken:

  • Het lezen en gebruik van technische (CAD) tekeningen;
  • Assemblage/montagetechnieken en basis bankwerk/las-technieken;
  • Pneumatische/hydraulische schema’s;
  • Veiligheidsvoorschriften (VCA-basis certificaat);
  • Kennis van de Engelse taal voor het lezen van werkinstructies

Job requirements

Wat bieden wij?

Een uitdagende en afwisselende functie waarin je zelfstandig beslissingen mag nemen. Verder ben je onderdeel van een enthousiast team van collega’s in een informele, flexibele organisatie.

Daarnaast:

  • Korte communicatie lijnen
  • 40-urige werkweek
  • 25 vakantiedagen

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevende organisatie? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.