Expeditie medewerker

Job description

Logistiek allrounder met inzicht en overzicht

Voor deze veelzijdige functie zijn wij op zoek naar getalenteerde medewerkers die onze interne logistiek snel onder de knie weten te krijgen. Ben jij de persoon die het verschil maakt voor een efficiënte afhandeling van ons logistieke proces? Dan zijn wij op zoek naar jou.


WE ARE MHS!

Werken bij MHS betekent werken aan baanbrekende sorteer- en transportoplossingen voor toonaangevende klanten in Courier Express Parcel en Distribution + Fulfilment in een groeiende omgeving met veel kansen.

MHS is opgericht in Noord-Amerika en heeft onlangs haar activiteiten in Europa en Azië uitgebreid. Onze locaties zijn gebaseerd op tradities van familiebedrijven, met sterke sociale waarden en mensen die om mensen geven. Dit vertaalt zich in het geven om klanten en collega's en het zorgen voor langdurige relaties.

Wat verwachten wij van jou?

Als onderdeel van het warehouse-team zorg je gezamenlijk voor de fysieke, administratieve, tijdige en complete afhandeling van de in- en uitgaande goederenstroom.

Wat houdt de functie in?

Als Expeditie medewerker werk je in het hart van de organisatie en verricht je alle voorkomende logistieke werkzaamheden in ons warehouse. Je werkt in een team van ongeveer 25 Expeditie medewerker onder leiding van een Team Leader Expedition.

Je wordt opgeleid en ingezet voor:

  • Inbound: lossen van inkomende goederen en transport naar staging area’s;
  • Putaway: transport van goederen naar eindlocaties;
  • Picking: verzamelen van orders voor in- en externe klanten, transport naar staging area’s, labelen en verpakken;
  • Shipping: plannen, organiseren en voorbereiden van het externe transport

Je controleert de goederen op aantallen en kwaliteit en je zorgt voor de administratieve afhandeling van je werkopdrachten.

Job requirements

Wat heb je voor de functie nodig?

  • Een afgeronde MBO- opleiding bijv. in de logistiek;
  • Heftruck- en/of reachtruck ervaring;
  • Je bent een snelle werker en dat gaat niet ten koste van je nauwkeurigheid;
  • Je communiceert makkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Je hebt ervaring en plezier in dataverwerking, bij voorkeur in een ERP systeem.

Wat bieden wij?

Een functie met veel verschillende taken waarin geen dag hetzelfde is. Je werkt in een enthousiast team in een informele, snel groeiende en flexibele organisatie. Wij stimuleren ambitieuze medewerkers in hun ontwikkeling en bieden wij natuurlijk een marktconform salaris.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deel uitkomen van een vooruitstrevende organisatie? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.