International Site Supervisor

Job description

Ben jij op zoek naar een internationale nieuwe uitdaging, waarbij jij jouw technische kennis en organisatietalent kunt inzetten? Lees dan snel verder!

Door de verdere groei van onze organisatie, zijn we voor de afdeling Installation & Commissioning op zoek naar een geroutineerde:

 

International Site Supervisor

voor wie mechatronica geen geheimen heeft

 

Als International Site Supervisor ben je verantwoordelijk voor de technische uitvoering van projecten bij onze klanten in het binnen- en buitenland. Hier zal eerst een inwerkperiode aan vooraf gaan zodat je onze werkwijze en producten leert kennen voordat je zelfstandig aan de slag gaat.

 

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de International Site Supervisor zijn:

 

Uitvoering en begeleiding van montage op locatie 

In nauw overleg met de Projectmanager bepaal je de personele behoefte en de benodigde hulpmiddelen die nodig zijn voor de montage op locatie. On-site coördineer en verzorg je samen met verschillende partijen de uitvoering van de dagelijkse montageactiviteiten en testen. De grootste uitdaging van de International Site Supervisor is het zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen van de inbedrijfsstelling. Hierbij houd je te allen tijde toezicht op veiligheid en arbeidsomstandigheden. Indien nodig, ben je bereid om zelf te sleutelen als meewerkend voorman. 

Communiceren met verschillende partijen 

Met jouw goede communicatie skills zorg je voor een goed verloop van de mechanische en elektrotechnische montage op locatie en voor het begeleiden van de inbedrijfname testen. On site houd je contact met verschillende partijen: van lokale aannemers tot aan de klant. Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte van de technische uitvoering en voortgang en stemt eventuele bijzonderheden met de Projectmanager af. Je beschikt over een goede (mondelinge) beheersing van de Engelse taal (Duits is een pre) en hebt ervaring met verschillende achtergronden en culturen.

Job requirements

Onze nieuw collega heeft:

  • een afgeronde MBO opleiding en een mechatronische achtergrond.
  • relevante werkervaring opgedaan in de machinebouw.
  • geen bezwaar om internationaal aan de slag te gaan, dit beslaat ongeveer 70% van je functie.
  • kennis en ervaring met PLC. Dit is geen must, wel een pre.

Wat bieden wij? 

Een zeer zelfstandige en gevarieerde baan waarin je samen met enthousiaste collega’s internationaal werkt aan grote projecten bij zeer diverse opdrachtgevers. Je bent in deze dynamische functie het visitekaartje van ons bedrijf en je helpt bij het verder realiseren van onze voorgenomen groei. Vanwege de groei die VanRiet doormaakt, wordt het gewaardeerd als je meedenkt over verbetervoorstellen.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deel uitmaken van een vooruitstrevende organisatie? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.