Software Engineer C#

Job description

Door de verdere groei van onze organisatie is er op onze afdeling Software Engineering behoefte aan aan een professional in de functie van:

 

Software Engineer C#

Ervaren programmeur met ambities in de industriële logistiek

 

WE ARE MHS!
Werken bij MHS betekent werken aan baanbrekende sorteer- en transportoplossingen voor toonaangevende klanten in Courier Express Parcel en Distribution + Fulfilment in een groeiende omgeving met veel kansen.
MHS is opgericht in Noord-Amerika en heeft onlangs haar activiteiten in Europa en Azië uitgebreid. Onze locaties zijn gebaseerd op tradities van familiebedrijven, met sterke sociale waarden en mensen die om mensen geven. Dit vertaalt zich in het geven om klanten en collega's en het zorgen voor langdurige relaties.


De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Software Engineer zijn:

 

Ontwikkelen van HLC-software

Als Software Engineer C# maak je onderdeel uit van de afdeling Controls (PLC, PC, Electrical Engineering) en ben je verantwoordelijk voor het programmeren, testen en onderhouden van HLC (High Level Controls) software. Deze software omvat onder andere besturingselementen voor logistiek transport, gegevensanalyse en simulatie. In samenwerking met een multidisciplinair projectteam ontwikkel je HLC applicaties. Om dit te realiseren overleg je met collega’s uit overige disciplines voor het samenstellen van specificaties.

Als programmeur ontwikkel je de HLC software tussen het MHS systeem en het systeem van de klant. Je draagt hiermee zorg voor routering van producten en de visualisatie van systeem- en procesinformatie voor de klant. Je implementeert en test de applicaties remote en in commissioningsfase on-site (internationaal) bij onze klant. Je stelt gebruikershandleidingen op en instrueert de systeemgebruikers.

 

Vraagbaak op het gebied van HLC Software

Je ondersteunt telefonisch bij technische vragen (zowel in- als extern) binnen en soms ook buiten werktijd. Je bent efficiënt en creatief bij het bedenken van oplossingen en draagt bij aan standaardisatieprocessen.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

  • heeft een HTS/WO opleiding Technische informatica, Industriële Automatisering of gelijkwaardig;
  • is een teamspeler, flexibel en is waar nodig bereid tot extra inzet. Werken in het buitenland is voor jou geen probleem;
  • heeft ruime ervaring met C#, Microsoft Visual Studio en .NET;
  • beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, Duits is een pre.

 

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, afwisselende functie waarin je tezamen met twee collega’s projecten uitwerkt in een dynamische internationale omgeving.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij deel uitkomen van een vooruitstrevende organisatie? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop.

* Informatie voor bureaus
Wij wensen deze vacature middels eigen werving in te vullen, zonder tussenkomst van werving & selectie-, detachering- en/of uitzendbureaus. Acquisitie wordt derhalve niet op prijs gesteld. Voorgestelde kandidaten zonder nadrukkelijke uitvraag worden als niet verzonden beschouwd en niet in behandeling genomen.