Software Engineer C#

Job description

Door de verdere groei van onze organisatie is er op onze afdeling Software Engineering behoefte aan aan een professional in de functie van:

 

Software Engineer C#

Ervaren programmeur met ambities in de industriële logistiek

 

Al 65 jaar draait het bij VanRiet om het ontwerpen, integreren en leveren van de allerbeste oplossing voor het logistieke proces van onze klant. Dit doen we zowel op nationaal als internationaal niveau. Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische, internationale omgeving waarbij jij jouw analytische vaardigheden en technische kennis inzet om een efficiënt resultaat voor onze klant te bereiken? Lees snel verder!

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de C# Engineer zijn:

 

Ontwikkelen van HLC-software

Als Software Engineer C# maak je onderdeel uit van de afdeling Controls (PLC, PC, Electrical Engineering) en ben je verantwoordelijk voor het programmeren, testen en onderhouden van HLC (High Level Controls) software. Deze software omvat onder andere besturingselementen voor logistiek transport, gegevensanalyse en simulatie. In samenwerking met een multidisciplinair projectteam ontwikkel je HLC applicaties. Om dit te realiseren overleg je met collega’s uit overige disciplines voor het samenstellen van specificaties.

Als programmeur ontwikkel je de HLC software tussen het VanRiet systeem en het systeem van de klant. Je draagt hiermee zorg voor routering van producten en de visualisatie van systeem- en procesinformatie voor de klant. Je implementeert en test de applicaties remote en in commissioningsfase on-site (internationaal) bij onze klant. Je stelt gebruikershandleidingen op en instrueert de systeemgebruikers.

 

Vraagbaak op het gebied van HLC Software

Je ondersteunt telefonisch bij technische vragen (zowel in- als extern) binnen en soms ook buiten werktijd. Je bent efficiënt en creatief bij het bedenken van oplossingen en draagt bij aan standaardisatieprocessen.

Job requirements

Onze nieuwe collega:

  • heeft een HTS/W.O. opleiding Technische informatica, Industriële Automatisering of gelijkwaardig;
  • is een teamspeler, flexibel en is waar nodig bereid tot extra inzet. Werken in het buitenland is voor jou geen probleem;
  • heeft ruime ervaring met C#, Microsoft Visual Studio en .NET;
  • beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, Duits is een pre.

 

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, afwisselende functie waarin je tezamen met twee collega’s projecten uitwerkt in een dynamische internationale omgeving.

 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop. Bij vragen kun je contact opnemen met ons recruitment team, via 088-5678 363.